Styling

Styling maakt deel uit van elke dans! Het biedt eindeloze mogelijkheden tot individuele expressie. Bij styling zijn er geen grenzen aan creativiteit in deze zelfexpressie. Het biedt eindeloos plezier terwijl je leert hoe je nog zelfzekerder wordt.

Ladies Styling

We werken aan de afwerking en uitvoering van de vrouwelijke bewegingen. We want you... To shine as a dancing queen! Er wordt gewerkt aan isolatie van heup, torso, schouders, verplaatsen van je zwaartepunt, verbeteren van je danshouding, bodyrolls, armstyling en spinning. In de uitvoering ligt de focus op vrouwelijkheid, styling en techniek.

Je kan Ladies Styling volgen op maandag in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.

Men Styling

Ook als man is het belangrijk de dansmoves af te werken met een eigen styling. We werken aan isolaties van torso en schouders, aan de danshouding en houdingscontrole. Daarnaast is het belangrijk in te spelen op de ‘musicality’ door op het juiste moment de verschillende styling onderdelen in te passen. Niet te vergeten zijn een handvol shines die je aanleert om zo op één of andere Lékip party de dansvloer te veroveren.

Je kan Men Styling volgen op maandag in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.