Kenny & AnneliesKenny & Annelies

Annelies & Iwona

Bachata Basic
Bachata Gent

Ontmoet Annelies: een jonge, gepassioneerde danseres die gestart is met Salsa en Bachata Sensual in 2015. Sindsdien werd de danswereld al snel haar tweede thuis! Annelies haar achtergrond in turnen en gevechtssporten helpt haar om deze dansen te beheersen.

Annelies leerde dansen bij Lékipdance. Ze leerde Salsa van David en ze had de kans om zowel bij Pieter als bij Didier & Anniek Bachata te volgen. Op deze manier werd ze een zeer technische danseres. Pas nadat ze alle fundamentele technieken beheerste, ging Annelies naar nationale en internationale bootcamps en congressen. Dit bracht haar tot het level dat ze heeft vandaag.

Iwona haar passie voor dansen begon in 2015. Dankzij Pieter en David werd ze verliefd op Bachata Sensual en Salsa. Door veel lessen en nationale en internationale workshops te volgen, verbeterde ze haar level heel snel. Op deze manier startte ze met assisteren van Bachata Sensual in 2016. Sindsdien voelt dansen als zuurstof voor Iwona. Ze is fier om deel te zijn van de Lékipfamilie en ze wil haar passie delen met anderen.

Met veel plezier en een grote passie voor Bachata Sensual hopen Annelies & Iwona dat ze de Bachatafamilie kan uitbreiden.

Start met dansen en je zal zelf de liefde en vriendschap ervaren!

Danslessen Bachata Basic van Annelies & Iwona kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.