MarynaMaryna

Maryna

Ladies Styling, Latin Fit Dance

Dancing is a way of life: Het verhaal wil dat Maryna al danste nog voor ze kon stappen. Vanaf haar prille jeugd heeft Maryna zoveel danscursussen gevolgd als maar mogelijk was: Moderne Dans, Jazz, Volksdans, Ballroom en natuurlijk de Latijns-Amerikaanse dansstijlen. Deze passie heeft haar nooit verlaten en vrij snel na haar aankomst in België in 2010 is ze dan ook Salsa beginnen dansen bij Lékipdance. Al snel werd Salsa een gezonde obsessie en werd ze een van de vaste assistentes van het Salsa LA team. 

Ladies styling maakt een integraal deel uit van onder andere de LA-style variant van Salsa en biedt de dames onder ons eindeloze mogelijkheden tot individuele expressie. Maryna gelooft dat er geen grenzen zijn aan creativiteit in deze zelfexpressie. Dankzij het afwisselende karakter van Salsa belooft het concept ladies styling daarom eindeloos plezier terwijl je leert hoe je nog eleganter, zelf zekerder en onweerstaanbaarder wordt.

Maar hier stoppen Maryna en Lékipdance niet. Wat kan er nu nog beter zijn dan Latijns-Amerikaanse dans? Wel, een intense workout op coole beats natuurlijk! Omdat je van dansen en sporten een mooi lichaam krijgt en een elegante houding ontwikkelt heeft Maryna op initiatief van Lékipdance zich geschoold in een intense vorm van dans-workout: Latin Fit Dance! Hier smelten plezier, intensiteit, elegantie en ontspanning moeiteloos samen, en het is nog gezond ook. Kortom de perfecte uitlaatklep voor na het werk.

'Dancers are the athletes of God'. Become one of a kind with Lekip Fit Dance!

Danslessen Ladies Styling en Latin Fit Dance van Maryna kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.