Riemert & IwonaRiemert & Iwona

Riemert & Iwona

Bachata, Bachata Sensual
Bachata Gent, Bachata Brugge

Riemert zijn grootste passie is dansen. Dit maakt dan ook een belangrijk deel uit van zijn leven. Door veel te reizen kwam Riemert op veel verschillende plaatsen en kwam hij met veel culturen in aanraking. Zo leerde hij dat dansen niet enkel een manier van bewegen is, maar dat het ook een manier van communicatie is.

Riemert verkende vele dansstijlen tot hij in 2014 voor het eerst kennis maakte met de kunst van Bachata Sensual. Hij volgde tegelijkertijd lessen bij Pieter en bij Didier & Anniek. In 2016, na het volgen van veel nationale en internationale festivals, nam Riemert deel aan de lerarencursus van Korke & Judith, de oprichters van Bachata Sensual.

Sinds 2017 geeft Riemert Bachata Sensual samen met Iwona in Brugge. Hij is zeer gemotiveerd om zijn kennis, tips en tricks aan jou te leren!

Iwona haar passie voor dansen begon in 2015. Dankzij Pieter en David werd ze verliefd op Bachata Sensual en Salsa. Door veel lessen en nationale en internationale workshops te volgen, verbeterde ze haar level heel snel. Op deze manier startte ze met assisteren van Bachata Sensual in 2016. Sindsdien voelt dansen als zuurstof voor Iwona.

Sinds 2017 geeft Iwona Bachata Sensual samen met Riemert. Ze is fier om deel te zijn van de Lékipfamilie en ze wil haar passie delen met anderen.

Danslessen Bachata Basic, Bachata Moderna & Bachata Sensual van Riemert & Iwona kan je volgen in Gent (Doxtudio) en Brugge (Azúcar). Meer info vind je op ons uurrooster.