Kenny & AnneliesKenny & Annelies

Annelies & Iwona

Bachata Moderna, Bachata Sensual

Ontmoet Annelies: een jonge, gepassioneerde danseres die gestart is met Salsa en Bachata Sensual in 2015. Sindsdien werd de danswereld al snel haar tweede thuis! Annelies haar achtergrond in turnen en gevechtssporten helpt haar om deze dansen te beheersen.

Annelies leerde dansen bij Lékipdance. Ze leerde Salsa van David en ze had de kans om zowel bij Pieter als bij Didier & Anniek Bachata te volgen. Op deze manier werd ze een zeer technische danseres. Pas nadat ze alle fundamentele technieken beheerste, ging Annelies naar nationale en internationale bootcamps en congressen. Dit bracht haar tot het level dat ze heeft vandaag.

“Start met dansen en je zal zelf de liefde en vriendschap ervaren!”

Iwona haar passie voor dansen begon in 2015. Dankzij Pieter en David werd ze verliefd op Bachata Sensual en Salsa. Aan de hand van een intensieve training bestaande uit veel lessen en (inter)nationale workshops, verbeterde ze haar level heel snel. Op deze manier startte ze al in 2016 met assisteren van Bachata Sensual. Sindsdien voelt dansen als zuurstof voor Iwona.

Sinds 2017 geeft Iwona zelf les in Bachata Sensual. Ze is fier om deel te zijn van de Lékipfamilie en ze wil haar passie delen met anderen.

“Enjoy every moment you have on the dance floor with every one, no matter if it’s a good or a bad dancer because you have to remember you also were a beginner once.”

Danslessen Bachata Moderna en Bachata Sensual van Annelies & Iwona kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.