Alain & iwona

Bachata Moderna, Bachata Sensual

Alain zijn dansverhaal begint in 2010 toen hij zijn allereerste Salsa stappen zette in de stad waarin hij opgroeide, namelijk Roeselare. Na enkele jaren Salsa te volgen in Roeselare, is hij in Gent Salsa beginnen volgen bij David Maes om zijn niveau tot een hoger niveau nog te tillen. Tegelijk heeft hij ook Salsa On 2 (ook gekend als New York Salsa) leren dansen om zichzelf nog verder uit te dagen.

Doorheen die periode had hij kennis gemaakt met Bachata Dominicana, maar het is pas in 2016 dat hij Bachata Sensual heeft leren kennen bij Pieter. Al snel kreeg hij de smaak te pakken en wilde hij ook hier meer van leren. Pieter, Didier en Riemert zijn dansleraren die hem heel erg geïnspireerd hebben om Bachata Sensual aan te leren en te leren begrijpen. Zij hebben hem geholpen om zijn huidig niveau bereiken.

Wat in 2010 begon als een interesse, werd heel snel een liefde en is uiteindelijk een grote passie en een groot deel van zijn leven geworden.

“Het is door mijn passie voor dans dat ik nu een nieuw hoofdstuk wil beginnen door zelf de kennis en de liefde voor Bachata over te brengen naar anderen en hen ook gepassioneerd te krijgen voor deze geweldige dansstijl.”

Iwona haar passie voor dansen begon in 2015. Dankzij Pieter en David werd ze verliefd op Bachata Sensual en Salsa. Door veel lessen en nationale en internationale workshops te volgen, verbeterde ze haar level heel snel. Op deze manier startte ze met assisteren van Bachata Sensual in 2016. Sindsdien voelt dansen als zuurstof voor Iwona.

Sinds 2017 geeft Iwona Bachata Sensual . Ze is fier om deel te zijn van de Lékipfamilie en ze wil haar passie delen met anderen.

“Enjoy every moment you have on the dance floor with every one, no matter if it’s a good or a bad dancer because you have to remember you also were a beginner once.”

Danslessen Bachata Moderna en Bachata Sensual van Alain & Iwona kan je volgen in Brugge (Azúcar). Meer info vind je op ons uurrooster.