Kenny & AnneliesKenny & Annelies

Kenny & Annelies

Bachata Moderna, Bachata Sensual

Kenny startte in 2013 met lessen Cuban Salsa. Al snel had hij het dansritme te pakken en in 2015 volgde hij Bachata Sensual bij Pieter. Kenny ging naar nationale en internationale workshops om de taal van Bachata Sensual beter te leren kennen. Kenny wou echter nog steeds verder leren en in 2016 voegde hij Salsa LA toe aan zijn curriculum.

In 2017 begon Kenny met lesgeven van Bachata in Antwerpen. Dit om zijn passie en kennis te delen met iedereen die dit wilt.

Ontmoet Annelies: een jonge, gepassioneerde danseres die gestart is met Salsa en Bachata Sensual in 2015. Sindsdien werd de danswereld al snel haar tweede thuis! Annelies haar achtergrond in turnen en gevechtssporten helpt haar om deze dansen te beheersen.

Annelies leerde dansen bij Lékipdance. Ze leerde Salsa van David en ze had de kans om zowel bij Pieter als bij Didier & Anniek Bachata te volgen. Op deze manier werd ze een zeer technische danseres. Pas nadat ze alle fundamentele technieken beheerste, ging Annelies naar nationale en internationale bootcamps en congressen. Dit bracht haar tot het level dat ze heeft vandaag.

Met veel plezier en een grote passie voor Bachata Sensual hoopt Annelies dat ze samen met Kenny de Bachatafamilie kan uitbreiden.

“Start met dansen en je zal zelf de liefde en vriendschap ervaren!”

Danslessen Bachata Moderna en Bachata Sensual van Kenny & Annelies kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.