Lékipdance

Dance first. Think later!
Wekelijkse lessen
Bachata, Salsa, Tango, Afro con Rumba, Styling, Showteam, Zumba, Kizomba, Kids Dance in Gent en Brugge.

 

Beste leden van Lékipdance

Jullie worden waarschijnlijk ook overspoeld door de mediaberichten, brieven van scholen, en de soms tegenstrijdige informatie over het coronavirus (COVID-19).

Het bestuur van Lékipdance volgt alle recente richtlijnen en preventiemaatregelen zeer nauw op! We vinden het onze plicht voor de gezondheidszorg om ook aan preventie te doen. Met pijn in ons hart, zullen we ons genoodzaakt zien om de dansschool t.e.m. 19/04/2020 te sluiten.

Deze maatregel is niet het gevolg van massahysterie, maar een weloverwogen beslissing om het verspreiden van het COVID -19 in te perken en zo te verhinderen dat de risicogroepen (ouderen, mensen met hart en/of longlijden, mensen met suikerziekte,…) ernstig ziek worden.

Zoals jullie weten is het voornamelijk via kleine druppeltjes, die vrijkomen bij hoesten en niezen, dat het virus overgedragen worden. Druppeltjes kunnen ook op de handen terechtkomen en zo doorgegeven worden. Het klopt ook dat het virus kan overgedragen worden door iemand die zelf weinig of geen symptomen heeft. Dit maakt dat we enkel door stricte handhygiëne, afzonderen van zieke personen en vermijden van handcontact de verspreiding kunnen voorkomen. Dansen gaat nu eenmaal gepaard met ‘veel handcontact’ en vandaar ons besluit.

Ook al zijn het merendeel van onze dansers gezonde mensen die een corona-infectie, net als de gekende griep, makkelijk kunnen overwinnen, vinden we het onze maatschappelijke plicht om zorg te dragen voor de zwakkeren!

Praktisch: We zullen tot nader bericht, de dansschool Lékipdance sluiten t.e.m. 19 april 2020. De lessen zullen ingehaald worden op een nog nader te bespreken moment! Ook alle evenementen, workshops en Dox Fridays worden afgelast.

Think first. Dance later...

We hopen op je begrip en zien elkaar ‘dansend’ en ‘gezond’ terug eind april!

Lékipbestuur

Friday Party @ Doxtudio Gent

Geannuleerd

Latin Dox @ DOXTUDIO GENT

Geannuleerd

TDance - Every last sunday @ DOXTUDIO GENT

Geannuleerd

10DANCE FESTIVAL

29 - 31 mei

3 dagen en 3 nachten vol feestjes, gevarieerde lessen, shows en meet & greets met al onze artiesten en zoveel meer

Full pass 85 euro

Info & tickets: klik hier - 10Dance Festival

 

Ga op reis met Lékipdance

 

Cruise - Salsa & Zumba Academy Tour 2020

Ga mee van 28 juni t.e.m. 5 juli 2020 en geniet van een fantastische reis.

Klik hier voor meer informatie en contactgegevens.

Facebook - Cruise

Salsa Cuban Rueda
Doxtudio