Lékipdance

Dance first. Think later!

Bachata, Salsa, Kizomba, Zumba, African Dance

Nieuwe leden kunnen tijdens het dansschooljaar steeds kennismaken met onze dansstijlen via een VRIJBLIJVENDE PROEFLES. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vooraf inschrijven is steeds verplicht.

Steun ons

Ons professioneel vrijwilligersteam van VZW Lekipdance werkt keihard aan het overeind houden van onze dansschool in deze uitdagende COVID-19 tijd. 

Voortbestaan is jammer genoeg geen vanzelfsprekend gegeven meer. Net zoals vele bedrijven en cultuurhuizen om ons heen zijn wij hard getroffen door deze COVID-19 crisis. De steeds veranderende maatregelen en het onvoorspelbaar gedrag van dit virus vormen de grootste oorzaak. Overheidssteun blijft vooralsnog uit voor onze VZW.

Wil jij Lekipdance mee overeind houden?

Steun ons door:
- lessen te volgen in je favoriete dansschool of langs te komen op onze evenementen
- aankoop van cadeaucheques voor vrienden en familie
- vrijwillige storting op onze bankrekening VZW LEKIPDANCE (met vermelding: steun Lékipdance): BE81 7310 3700 0724
- deelname aan onze benefietacties (steeds te raadplegen op onze website of social media pagina’s)

Onze dansschool kent zijn bestaan sinds 2008. Sinds het oprichten van de VZW structuur in 2013 hebben we steeds woord gehouden, om bij het maken van winst, een goed doel te steunen. Ons vast goed doel is het Kinderrevalidatiecentrum UZGent. We deden meermaals stortingen, investeerden in sportmateriaal of gaven gratis danslessen.

 

Salsa Cuban Rueda
Doxtudio