Wie zijn we


Lékipdance Team

Wie zijn wij?

Lékipdance is een dynamische dansschool in Gent. Lékip komt van het Franse woord "l’équipe" of "team" en staat voor een team van jonge, enthousiaste dansvrienden die samen gegroeid zijn in hun passie voor dansen. Verspreid over heel Europa delen we onze danspassie en techniek met onze studenten. Ondertussen vormen wij een gevestigde waarde in in Afro-Latijnse en Afro-Caraïbische dansstijlen.

Als Lékipdance willen we een hecht team vormen! Samen brengen we dansen naar voor als een vorm van kunst, expressie en communicatie. Het is dan ook onze missie om kwalitatieve opleidingen en trainingen te voorzien in deze vele dansstijlen.

Je kan bij Lékipdance kiezen uit een brede waaier aan danslessen, die elk met de Lékip-filosofie worden gegeven. We staan borg voor een eerlijke, warme en gezellige atmosfeer waarin éénieder zich thuis zal voelen.

Missie

Onze missie is om zowel dans als fysieke beweging naar voor te brengen als een vorm van kunst en een medium voor zelfexpressie en geluk, via lessen, optredens en nauwe samenwerking met onze studenten. We zijn er sterk van overtuigd dat zowel lichaam als geest in balans moeten zijn om gelukkig te zijn. Lékipdance onderscheidt zichzelf door een holistische benadering van het menselijk lichaam.

Visie

Onze visie is om de strikte betekenis van een dansschool te overstijgen: de Lékip geest creëert een gemeenschap, een plaats van welzijn, interactie en zelfexpressie door middel van de taal van ritmische fysieke bewegingen.

Waarden

Onze waarden zijn diep verankerd in de oorsprong van onze naam "Lékip" of "l'équipe". Lékip belichaamt de waarden van vriendschap, vertrouwen, integriteit en solidariteit.

Passie en plezier zijn de sleutel tot ons succes.
Wij respecteren alle individuen in waarde verschillen.
We zijn open en duidelijk in de omgang met elkaar.
We zijn strategisch gericht op kwaliteit.
Wij staan dicht bij onze leerlingen en voor al onze belanghebbenden.
We delen onze ervaringen met zorg en passie.
We genieten van wat we doen.

Welkom in onze wereld van ritme, beweging en dans!

En vergeet niet:
Dance First, Think Later!