Annelies

Gheorghe & Timea

Salsa NY/Chachacha, Salsa LA, Bachata Moderna

Gheorghe is een danser met meer dan 25 jaar ervaring. In 1992, toen Hiphop en Breakdance populair werden, is hij beginnen dansen. Hij heeft zijn eerste choreografie gemaakt in 1998 toen hij en zijn dance crew samen met een nationale band live optraden op een van de meest populaire nationale TV shows! In 2009 won hij op een nationale danswedstrijd in Sibiu samen met zijn partner de 1e prijs, dit zowel in de categorieën Hiphop als Modern.

In 2010 heeft Gheorghe Salsa en Bachata ontdekt. Gezien zijn toen reeds uitgebreide danservaring, gaf hij kort daarna al optredens op de grootste festivals, zowel in Roemenië als in het buitenland. Zijn liefde voor Salsa bleef groeien en in 2017 won hij zelfs de 1e prijs op de World Latin Dance Competition in Roemenië.

Doorheen de jaren heeft hij elke dansstijl die populair was in Roemenië beoefend. Deze uitgebreide kennis en ervaring alsook zijn enorme passie voor dans hebben het voor hem mogelijk gemaakt om zijn eigen unieke stijl te creëren.

“Dance with your heart and the rest will follow.”

En nog een boodschap aan de studenten:

"The sound of music is meant to bring us happiness and to fill us with positive energy. Come and taste the rainbow.”

Timea ontdekte haar passie voor Latijnse Dans 6 jaar geleden, maar haar verlangen naar dansen begon al in haar kindertijd, toen haar vader haar Hongaarse dansen leerde.
Op de middelbare school zat ze in een band die blokfluit speelde, waar ze zich realiseerde dat ze een goed oor voor muziek heeft.
Het voor het eerst horen van Salsa veranderde haar leven... Ze werd verliefd op de geschiedenis van Salsa, de instrumenten, het ritme, maar vooral op de manier waarop dansen haar een gevoel gaf... vrij en gelukkig.

Sinds vorig jaar legt ze haar focus op Salsa NY, een stijl die haar meer gefocust maakte en haar meer controle gaf over haar lichaam en geest.

Ze houdt van nieuwe uitdagingen en wil haar kennis en ervaringen delen met elke student.

"It's not important who dances the best, but who enjoys it the most".