Pieter & Marieke

Stefan & Nathalie

Bachata Moderna, Bachata Sensual

Stefan zijn verhaal begint in 2013. Hij had toen nog helemaal geen gevoel voor ritme of techniek, maar besloot zich hierdoor niet te laten afremmen en te starten met lessen Cubaanse Salsa.

Na jaren lessen volgen, thuis oefenen en naar party's en festivals gaan, heeft dit absoluut zijn vruchten afgeworpen .

In 2015 heeft hij Pieter ontmoet op een Bachata workshop en is hij helemaal verliefd geworden op Bachata Sensual. In 2016 is hij dan ook Bachata les beginnen volgen bij Pieter & Marieke. Sindsdien is hij jaar na jaar steeds intensiever blijven trainen om zijn Bachata technieken te verfijnen, wat hem gebracht heeft tot de fantastische danser die hij op vandaag is.

“Don't dance with your feet, dance with your soul!”

Nathalie is al van jongs af aan gefascineerd door Latijnse Dans omdat het er steeds heel sierlijk uitzag en de muziek haar meteen een vakantiegevoel gaf.

In september 2016 vroeg een vriendin haar mee naar de opendeurdag van Lékipdance in Melle. Daar werd ze meteen verliefd op de Bachata die toen door Pieter gegeven werd. Nadien is ze lessen blijven volgen bij Pieter en Marieke in Melle en begon ze ook naar party's en festivals te gaan. Tussendoor leerde ze ook Cubaanse Salsa.

Toen Lékip verhuisde naar Doxtudio, verhuisde ze mee en bleef ze verder werken aan haar Bachata technieken. Ze volgde ook lessen Ladies' Styling en deed zelfs een jaartje mee in het Showteam.
Bachata is voor Nathalie niet alleen een grote passie geworden, maar ook een grote liefde in haar leven die ze graag met anderen wilt delen.

Dance is a way to express yourself to the world. It’s a universal language.”

Danslessen Bachata Moderna & Bachata Sensual van Stefan & Nathalie kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.