Pieter & Marieke

Sabine

Line Dance

Sabine haar muzikale genen werden in de lagere school ontdekt door een nonnetje die haar naar de muziekschool verwees en de eerste keer dat ze de show stal was op 7-jarige leeftijd. Dit gebeurde op de dansvloer van een plaatselijke discotheek op de toen razend populaire instrumentele synthesizerhit "Popcorn".

Vele jaren later, in 2000, ontdekte ze Line Dancing op de Gentse Feesten waarna ze prompt lessen begon te volgen. Hongerig en op zoek naar nog meer uitdaging trok ze al snel de grens over om te dansen op festivals en evenementen.

Na 3 jaar hield ze de lessen voor bekeken en begon ze op vraag van vrienden zelf les te geven onder de naam "Black Boots" en in 2006 behaalde ze bij de Belgian Country & Western Union haar certificaat als dansinstructrice. In datzelfde jaar zette ze ook de eerste stappen als choreografe.

Op aandringen van een vriendin, volgde ze in 2016 haar 1e Salsales en zo belandde ze bij Lékipdance. 3 maand later begon ze ook Bachatales te volgen en vanaf 2021 kwam ook Kizomba aan de beurt.

Ze is heel verheugd om vanaf september 2022 deel uit te maken van het dansteam bij Lékipdance, haar 2e thuis.

Dance to express, not to impress!

Danslessen Line Dance van Sabine kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.