Habibi & Petra

Habibi & Petra

Bachata Sensual

Petra en Habibi zijn onze nieuwe lesgevers voor Bachata Sensual en Bachata Ladies' Styling.

Petra was al heel jong gebeten door de dansmicrobe. Ze is heel leergierig en wou allerlei  dansstijlen uitproberen zoals hip-hop & dancehall. In 2012 leerde ze de latindansstijlen kennen bij Expresion Latina. Ze viel meteen volledig in zwijm voor bachata. Amper een paar maanden later stond ze al te blinken op podia samen met bekende dansers. Jullie zullen Petra waarschijnlijk al eens gezien hebben in een Bachata show op een dansfestival. Ze treedt regelmatig op overal in Europa en werkt samen met interantionale artiesten & dansshowteams (Ladies Touch Team, Bachata Passion Team, Island Touch - Ataca & La Alemana, Latin Dance Evolution en ga zo maar door). Naast al die festivals,  reizen en shows heeft Petra een andere passie: lesgeven. Sinds 2018 geeft ze met veel passie en plezier bachata & ladies's styling danslessen in Brussel.

Habibi was van jongsaf aan gefascineerd door bewegingen, lichaamscontrole en isolaties in het bijzonder. Hij startte zijn danstraject net zoals Petra met het volgen van hip-hop lessen. In 2016 leerde hij zette hij zijn eerste salsastappen met JV Dance. Hij vond het dansen met een partner een ware verrijking en uitdaging als beginneling in het koppeldansen. Habibi is een klassiek geschoolde muzikant (piano en guitaar) en is een echt talent in muzikaliteit.

Habibi & Petra wonen beiden in Brussel en hebben elkaar leren kennen op een latin dansavond. Ze hadden onmiddellijk een heel goede klik op de dansvloer. In 2019 beslisten ze om danspartners te worden en een nieuwe dansavontuur als lesgevers aan te gaan. Dit danskoppel is heel leergierig & ambitieus waardoor ze zich continue blijven bijscholen bij internationale dansers. In 2020 hebben ze een cursus Bachata Sensual Instructors gevold bij Korke & Judith (de grondleggers van deze Bachatastijl).

Petra en Habibi zouden heel graag hun passie voor Bachata Sensual met jullie delen!

Danslessen Bachata Sensual en BACHATA Ladies' Styling SOLO van Habibi & Petrta kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.