Habibi & Petra

Celine

Cuban Salsa

Celine's dansreis begon in haar wieg, waar ze al op muziek bewoog. Van familiefeesten tot schooloptredens, overal danste ze enthousiast en met passie. Op 3-jarige leeftijd begon ze met balletlessen en ontwikkelde ze een liefde voor jazz, musical, hiphop, ballet en tapdans. Ze straalde in elke les en schitterde op podia en in de woonkamer.

Celine groeide uit tot een lid van verschillende dansgroepen, nationaal en internationaal. Op haar 18e werd ze dansinstructeur, met een eigen touch voor ballet, jazz, funk, hiphop en modern. Ze coachte duo's en teams voor nationale competities en richtte haar eigen dansclub op in Lembeke.

Na 10 jaar pauze omwille van blessures en demotivatie (om dat die lat altijd zo hoog had gelegen), herontdekte Celine haar passie & plezier. Met een frisse mindset startte ze met Latin koppeldans met een absolute voorkeur voor Cuban Salsa.

Dans is voor haar meer dan beweging; het delen van passie en vreugde staat centraal. Via dans nodigt ze anderen uit zichzelf te zijn en creƫert ze ruimte in gedachten.

Volg Celine's reis, waar dans zelfexpressie is, verbinding betekent en innerlijke ruimte schept.

Dance to share your light that shines from within!

Danslessen Cuban Salsa van Edel & Celine kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.