Maryna

Maryna

Salsa Ladies' Styling

Ben je op zoek naar fusion-energie, ontmoet dan Maryna!
Sommigen denken dat ze een onbeperkte energiereactor in zich heeft, milieuvriendelijk natuurlijk!

Wanneer je haar vraagt "waar hou je van" zal zij zonder aarzelen antwoorden: "In beweging zijn en energie delen".
Muziek is haar inspiratie, haar beste medicijn en katalysator om de positieve energie met haar omgeving te delen. Dansen is de reactie van muziek in haar bloed, het is puur leven!

Toen ze nog maar 2,5 jaar was, is ze gestart met dansen.
Herinner je je dat Lambada liedje uit 1989? Toen dit uitkwam, schreeuwde Maryna naar haar oma om haar lievelingsrok met "plooien" mee te brengen, die witte! Sindsdien is ze niet meer gestopt met dansen: Moderne Dans, Latin styles, Nationale dansen, Salsa, Zumba enz. Maar... Salsa is en blijft haar nummer één!

Nadat ze naar België verhuisde, ontdekte ze een andere passie: Yoga, Hatha Yoga, Hot Yoga, ... Haar energiereactor werd opgeladen met een andere aanpak en dit op een totaal ander niveau. Ze leerde zich te beheersen en over te geven. Sommigen noemen Yoga ook wel een dans. Een dans tussen ademen en dynamiek, tussen doorzetten en loslaten...

Onlangs werd Maryna zelf Hatha Yoga instructeur.
Dansen en Yoga zijn voor Maryna de kostbaarste hobbies. Ze staat open om haar vaardigheden, kennis, energie en liefde voor dansen en Yoga met jullie te delen! Aarzel niet en doe mee!

“Dans is een taal die we allemaal spreken… en wat prachtig is: we begrijpen elkaar, onmiddellijk!”