Saïd & Lynn

Saïd & Lynn

Kizomba, Urban Kiz, Kizomba Fusion

Saïd en Lynn leerden elkaar kennen op de dansvloer bij Lekipdance en al snel ontstond er een hechte vriendschap. Samen gingen ze naar verschillende feestjes en festivals. Hun passie voor Kizomba groeide met elke les, workshop, feestje en festival.

Saïd startte met Hip Hop tot hij verslaafd geraakte aan Salsa. Social dancing, optredens en wedstrijden waren dagelijkse kost. Argentijnse Tango werd daarna zijn nieuwste uitdaging. Hierdoor kon hij nog verder evolueren in partnerdansen.

Enkele jaren geleden maakte hij kennis met Kizomba, Urban Kiz en Kizomba Fusion. Sindsdien heeft hij al talloze workshops gevolgd bij werelddansers en ging hij naar internationale festivals gemiddeld 2 à 3 keer in de maand. Het was en is nog steeds een verslaving voor hem. Net zoals in Tango geniet hij van de connectie en muzikaliteit wanneer hij danst.

Lynn haar passie voor dansen startte in 2015 toen ze Cubaanse Salsa heeft leren kennen. Ze werd onmiddellijk meegesleurd door de muziek en de dans. Steeds maar geraakte ze gepassioneerd en kort daarna leerde ze een nieuwe dansstijl kennen, Bachata Sensual. In deze stijl volgde ze 3 jaar les bij Pieter & Marieke en ging ook hier helemaal in op.

In 2017 kwam ze in contact met Kizomba (eerst traditionele Kizomba maar al snel werd dit Urban Kiz). Ze werd helemaal verliefd op deze dansstijl en vele internationale dansfestivals en feestjes passeerden de revue.

Sinds begin 2020 is ze zelf workshops en danslessen beginnen geven in Lokeren en omstreken. Vanaf september 2020 zal ze samen met Saïd de lessen Urban Kiz/Kizomba Fusion bij Lékipdance verzorgen. Ze heeft er alvast veel zin in om beginnende dansers de liefde voor Kizomba te laten ontdekken.

“Dance is music made visible.”

Danslessen Kizomba van Saïd & Lynn kan je volgen in Gent (Doxtudio). Meer info vind je op ons uurrooster.