FAQ

1. Lessen

Kunnen we opnieuw les volgen?

Ja, maar voorlopig mogen enkel solo lessen gegeven worden waarbij de social distancing gerespecteerd dient te worden.

Waar vinden de lessen plaats?

De lessen vinden uitsluitend in open lucht plaats, op het 1e verdiep voor Doxtudio of op het open plein beneden. We verzamelen steeds aan Doxtudio voor de aanvang van de les. 

Kan ik me ter plaatse inschrijven of moet ik me op voorhand inschrijven?

Ik moet me op voorhand inschrijven, ter plaatse inschrijven kan niet.

Hoe kan ik me inschrijven?

Ik kan me inschrijven via de website bij "inschrijven". Hierbij log ik me in of maak ik eerst een profiel aan indien ik dit nog niet gedaan heb in het schooljaar 2020-2021.

Is het aantal inschrijvingen per les beperkt?

Ja, momenteel mogen er slechts 9 personen per les deelnemen.

Kan ik mijn inschrijving voor een SOLO les annuleren?

Ik kan online mijn inschrijving tot 2 kalenderdagen voor de les kosteloos annuleren. Hiervoor volg ik dezelfde stappen als bij een reservatie voor die les. In de laatste stap zal ik mijn reservatie zien staan en naast mijn naam een kruisje. Als ik op het kruisje klik moet ik aansluitend nogmaals bevestigen dat ik mijn reservatie wens te annuleren. Indien ik geen kruisje zie, is de termijn om die reservatie kosteloos te annuleren verstreken.

2. Betalingen

Welke betaalopties heb ik voor solo lessen?

Ik kan deze enkel via mijn online 10-beurtenkaart betalen.

Wanneer moet ik betalen?

Mijn betaling moet ten laatste bij aanvang van de les uitgevoerd zijn, maar deze gebeurt automatisch bij het online inschrijven via de website.

De prijs van een solo les wordt dan in mindering gebracht van het resterende bedrag op mijn 10-beurtenkaart.

Waar kan ik mijn 10-beurtenkaart kopen?

Ik kan deze via de website aankopen bij “inschrijven”. Ik log me in of ik maak eerst een profiel aan indien ik dit nog niet gedaan heb in het schooljaar 2020-2021. Vervolgens klik ik op “Beurtenkaarten” en kies ik bij “10 beurtenkaart solo lessen” voor “herladen”. Nadien volg ik de verdere stappen tot ik de betaling heb uitgevoerd.

Hoe kan ik mijn 10-beurtenkaart betalen?

Ik kan deze online betalen via de website, zie bovenstaande vraag. Het Lékip Team helpt mij met plezier op weg mocht ik niet vinden hoe dit werkt.

Hoe kan ik zien of ik nog een tegoed heb op mijn tienbeurtenkaart?

Ik kan deze info via de website raadplegen bij “inschrijven”. Ik log me in en zie dan onder mijn naam “Je hebt beschikbaar saldo van xxx EUR op je beurtenkaart.”

Ik had vorige zomer (2020) een 10-beurtenkaart gekocht en heb nog enkele lessen over, wat kan ik hiermee doen?

Ik heb 2 opties:

 1. Ik kan een nieuwe 10-beurtenkaart SOLO kopen om te gebruiken voor de nieuwe solo lessen in 2021. Ik betaal deze nog niet maar stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.zodat mijn overgebleven lessen van het saldo worden afgetrokken. Zodra mijn saldo is aangepast, word ik hiervan verwittigd en kan ik de betaling uitvoeren.
 2. Ik krijg uitzonderlijk de kans om mijn 10-beurtenkaart over te dragen aan iemand anders. Daarbij regel ik alles, inclusief de betaling, onderling en ik stuur de info rond de overdracht door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb nog een papieren 10-beurtenkaart en heb nog enkele lessen over, wat kan ik hiermee doen?

Ik kan deze op mijn (digitaal) profiel laten zetten zodat ik dit krediet alsnog kan gebruiken. Hiervoor maak ik eerst een profiel aan op de website bij “inschrijven” indien ik dit nog niet gedaan heb in het schooljaar 2020-2021. Daarna stuur ik een foto van mijn 10-beurtenkaart (voor- én achterkant) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mijn aanvraag.

Ik had reeds betaald voor een jaarabonnement. Kan ik intussen solo lessen volgen in plaats van de koppeldans waarvoor ik ingeschreven was?

Ja, ik kan aanvragen om deze om te zetten naar 10-beurtenkaarten voor solo lessen. Hiervoor stuur ik een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kan ik mij voor elke solo les, zolang er vrije plaatsen zijn, inschrijven.

Ik had reeds betaald voor reeks 2 (en/of reeks 3, 4, 5). Kan ik intussen solo lessen volgen in plaats van de koppeldans waarvoor ik ingeschreven was?

Ja, ik kan aanvragen om deze om te zetten naar 10-beurtenkaarten voor solo lessen. Hiervoor stuur ik een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kan ik mij voor elke solo les, zolang er vrije plaatsen zijn, inschrijven.

Ik heb nog een tegoed op mijn digitale 10-beurtenkaart SOLO, wat met de tariefwijziging van de SOLO lessen?

 • Lékipdance heeft het tegoed op mijn 10-beurtenkaart kosteloos opgehoogd zodat het aantal lessen waarvoor ik me kan inschrijven met mijn resterende saldo ongewijzigd blijft.
 • Bv: ik had nog 39 EUR tegoed (= 6 SOLO lessen aan 6,50 EUR per les), Lékipdance heeft mijn tegoed kosteloos opgehoogd naar 42 EUR tegoed (= 6 SOLO lessen aan 7 EUR per les)

3. Covid-19

 • Een mondmasker dragen is verplicht bij elke verplaatsing binnen en op het terras buiten, behalve tijdens de les.
 • Het dragen van een mondmasker tijdens het dansen raden we sterk aan, hoewel dit officieel niet verplicht is. 
 • De handen worden minstens voor en na de les gewassen.
 • Respecteer de 1,5m afstand regel.
 • De bar is momenteel gesloten. 
 • De toiletten worden regelmatig gepoetst. De kleedkamers en douches zijn gesloten.
 • Zelf zijn we financieel getroffen door deze crisis. Steun daarom onze school met de aankoop van een limited edition Lékipdance T-shirt.